csik FőoldalElérhetőségMegrendelő  
 

Köszönjük Szendvicsgyár a finom szendvicseket és a pikk-pakk gyors kiszállítást!
Anna
Mott MacDonald Magyarország Kft.

Egy rendezvény kapcsán rendeltem Önöktől szendvicsket, mely az ismerőseim körében is nagyon népszerű lett, hiszen mindenki ízlésének sikerült megfelelni. Köszönöm, hogy ilyen jó munkát végeztek! Legközelebb is Önöket választjuk
Zita
Nemzetközi Bankárképző Központ

Köszönjük az eddigi finom ételeket, most is önök mellett döntöttünk!
Katalin
Krízis Alapítvány

Néhány kiemelt ügyfelünk akiknek szállítottunk szendvicseinkből rendezvényeikre. Magánszemélyek, cégek és még sokan mások...fradi_szendvicsgyar_szendvicsFRADI Stadion- Groupama Aréna Büfé

refernciák
akcio
Rendeljen most: 06-20-56-55-608


Tisztelt Vendégünk!

Gyors rendelés leadáshoz használja a megrendelőlapot, amit itt talál, majd csatolva küldje el e-mailben az info@szendvicsgyar.hu címre. A kitöltött táblázatnál a végösszeget automatikusan látja, a szállítási díj ingyenességéről, vagy díjáról a visszaigazolásból tájékozódhat. KIZÁRÓLAG EXCEL FORMÁTUMÚ MEGRENDELŐLAPOT TUDUNK ELFOGANI, PDF formátumú megrendelőlapot, és ha átszerkeszti a megrendelőlapunkat, azt sajnos nem tudjuk elfogadni rendelésfelvételhez.


Ide kattintva letöltheti a megrendelőlapot XLS formátumban.


Rendelésfelvétel: lehetőség szerint írásban kérjük leadni a rendelést.

A kitöltött excel megrendelőlapot e-mailben várjuk: info@szendvicsgyar.hu Visszaigazolást minden esetben küldünk, ha nem kapott kérjük feltétlenül jelezze felénk!

Telefonos ügyfélszolgálat: a hét minden napján, reggel 6 órától este 19 óráig: +36 20 537 99 80

------------------------------------------------------- HÁZHOZSZÁLLÍTÁS -------------------------------------------------

**ÓRIÁSI SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ! (2021. január 30-ig leadott rendelésekre) INGYENES SZÁLLÍTÁS Budapest területén már 100 db szendvicsrendelés felett, vagy hasonló értékű saját készítésű termékünknél! Kivétel a térképen zölddel jelölt területekre, ott a hagyományos szállítási feltételeink értendőek.

ingyenes

Akciós szállítási kerületek: I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII., XIV.,

Hagyományos szállítási kerületek: X., XV., XVI., XVII., XVIII.,XIX., XX., XXI., XXII., XXIII.

Hagyományos szállítási feltételeink: Budapesten 200 db szendvics feletti rendelésnél ingyenes. Egyéb esetben Budapest területén 1.890 Ft+Áfa

VASÁRNAP ÉS MUNKASZÜNETI NAPOKON TÖRTÉNŐ KISZÁLLÍTÁS DÍJA RENDELÉSI MENNYISÉGTŐL FÜGGETLENÜL: Budapesten minium 2500 Ft+Áfa a szállítás díja.

SZÁLLÍTÁSI: MINDEN NAP REGGEL 6 ÓRÁTÓL ESTE 19 ÓRÁIG KÉRHETI A SZÁLLÍTÁST. A megadott időn kívűl is van lehetőség a szállítást kérni, felár ellenében, előre egyeztetve.

A FENTI SZÁLLÍTÁSI ÁRAK A MINIMUM RENDELÉS FIGYELEMBEVÉTELÉVEL ÉRTENDŐEK. AMENNYIBEN KEVESEBBET SZERETNE RENDELNI, AZT IS MEGTEHETI, ÍGY EGYEDI ÁRAT SZÁMOLUNK A SZÁLLÍTÁSRA! A pontos szállítási cím ismeretében előfordulhat ár változás! Természetesen erről előre, írásban tájékoztatjuk. Aznapi, SOS rendeléseknél nem tudjuk alkalmazni az ingyenes szállítást! A külső kerületekbe kért szállításnál fenntartjuk a jogot, hogy a pontos cím ismeretében a Pest megyei szállítási díjat alkalmazzuk.

Pest megye: az alábbi hozzávetőleges árak érvényesek. Nagyobb mennyiségnél egyedi árat számolunk a szállításra. A változás jogát fenntartjuk a pontos cím ismeretben. Ha a felsorolásban nem találja a kívánt szállítási helyet, kollégánk ebben is szívesen segít telefonon: + 36 20 537 99 80, vagy e-mailben: info@szendvicsgyar.hu

3.800 Ft+Áfa
4.300 Ft+Áfa
4.500 Ft+Áfa
4.700 Ft+Áfa
Budakeszi, Üröm
Budaörs, Szentendre, Budakalász, Pomáz, Solymár, Nagykovácsi, Pilisvörösvár,
Törökbálint, Érd, Diósd, Piliscsaba,Pilisszentiván, Pilisborosjenő, Piliscsév
Kistarcsa, Gödöllő, Csömör, Kerepes, Gyál, Vecsés, Ecser, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Pécel, Gyömrő, Üllő, Telki, Piliscsaba, Cegléd, Ecser, Göd, Maglód, Vác, Páty, Csobánka,Biatorbágy, i, Dunakeszi

Általános információ

Rendelését kérjük, lehetőség szerint ne hagyja a utolsó pillanatra, minimum egy nappal a szállítás előtt leadni szíveskedjenek 13 óráig, ha ennél hamarabb, az nekünk segítség a beosztások miatt. Sürgős, akár pár órán belül is tudunk felvenni rendelést korlátozott mennyiségben, erről minden esetben telefonon tájékozódjon. Ezt köszönjük! A telefonon, faxon, illetve elektronikusan leadott rendeléseket e-mailben visszaigazoljuk a fizetendő végösszeggel! Ha esetleg nem kapott visszaigazolást, akkor telefonon feltétlenül érdeklődjön rendeléséről. Minden iratot a rendeléshez, elektronikus formában küldünk, ezért kérjük minden esetben e-mail címet megadni szíveskedjék. E-mail cím hiányában rendelést nem tudunk fogadni. A rossz e-mail, vagy fax számra küldött rendelések miatt felelősséget nem tudunk vállalni! Csak a visszaigazolt rendeléseket tudjuk teljesíteni. A megrendelt termékek , de ki nem fizetett rendelések teljesítéséért felesősséget nem tudunk válallni. Előfordulhat rajtunk kívül álló okok miatt technikai probléma, ami a rendelés teljesítését befolyásolhatja (adatvesztés stb) az ebből kelletkezett károkért felelősséget nem tudunk vállalni. Ha már kifizetett rendelésről van szó, természetesen a pénzt 8 napon belül visszafizetjük, ezen túl kártérítést nem áll módunkban fizetni. Esetleges reklamációját e-mailben küldje el nekünk, 30 napon belül kivizsgáljuk és írásban megfelelően értesítjük. Amennyiben reklamációjára a választ nem tartja megfelelőnek, forduljon az alábbi szervhez: A Budapesti Békéltető Testület székhelye: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310. Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

Sürgős rendelést is teljesítünk, akár pár órán belül. Erről mindenképpen TELEFONON érdeklődjön munkatársunknál!

Kérjük az ételek kiszállítása után is, a fogyasztásig, ne felejtsenek el gondoskodni a megfelelő hűtésről! A hidegkonyhai ételeknek a megfelelő hőmérséklet 0-8C. Napon tárolni tilos!

INFORMÁCIÓ ÉS ÁSZF

Szendvics csomagolás: papírdobozokba történik, mely díjtalan. Kivétel az 50 db szendvics alatti rendelésnél, ott 200 Ft+Áfa csomagolási díj kerül felszámításra. A dobozok teteje hátra hajtható, így abból is kényelmes a kínálás. Kérésre tortacsipkével látjuk el a dobozokat felár ellenében. A dobozon megtalálják a szendvicsek készítésének idejét, és a fogyaszthatósági idejét is.

Hidegtál csomagolás: a hidegtálakhoz, salátákhoz biztosított műanyag ízléses tálcák díjtalanok. A szállítás után közvetlen a ólia eltávolítása után kínálható.

Szendvics kenyér: az egészséges táplálkozás figyelembevételével bármilyen szendvicsünket kérheti barna kenyérből +20 Ft* felár ellenében. Gluténmentes szendvicsek ára: szendvics fajta +260 Ft* gluténmentes kenyér ártól kérhető.

Glutén- és laktózmentes hidegkonyhai termékek: kínálatunkban megtalálja a glutén- és a laktózmentes termékeket. Ugyanakkor ételérzékenyek ezeket a termékeket nem fogyaszthatják, vagy csak saját felelősségre, mivel nem elkülönített üzemben készülnek. A konyhai edényzetről, illetve a konyha levegőjének gluténszennyezettségétől is történhet keresztszennyeződés, aminek következtében a glutémentesnek mondott étel még sem gluténmentes. Ezért 100 %-ig nem garantálható egy glutént tartalmazó ételek felhasználó üzemben a gluténmentesség, vagy esetleg más allergén mentesség. A legnagyobb igyekezettel készítjük a mentes termékeket is, külön csomagolva, teljesen elszeparálva, felcimkézve. Kérjük ezt rendelésnél, fogyasztásnál vegyék figyelembe.

Minimum rendelés: szendvicsekből 50 db, ha kevesebbet szeretne kérni azt is szívesen elkészítjük 10 db/fajta, ebben az esetnben a szállítási díj változhat a megadottakhoz képest. Hidegtálakból minimum 5 fős tál kérhető, a salátákból 0,5 kg, a péksüteményeknél, üdítőknél nincs rendelési határ.

Megrendelőlap: rendelés leadásánál segítség, és Önnek is könnyebbség, ha a megrendelőlapot tölti ki, ahol automatikusan jobb alul látja a fizetendő végösszeget (ez néhány esetben eltérhet, például az ingyenes szállításra jogosult rendelésnél a visszaigazolásban találja majd, hogy töröljük a szállítási díjat.) A megrendelelőlapon feltétlenül tüntessen fel egy telefonszámot, ahol futárunk egyeztetni tud Önnel a gördülékeny szállítás miatt. Ha áfás számlát kér, akkor a számlázási adatokat legyen kedves kitölteni (számlázási név, cím, adószám). A megjegyzés rovatba bármilyen kérést feltüntethet, azt a lehetőségekhez képest teljesítjük (pl.: külön csomagolva kéri a vegetáriánus szendvicseket...)

Szállítás a hét minden napján reggel 6 órától: A kért szállítást Budapesten plusz-mínusz 1 órás időhatáron belül vállaljuk. Pest megyében 2 órás intervallumban. Kérjük így tüntessék fel a kért szállítási időt: ……-tól……-ig. Ajánljuk, hogy ne a rendezvényük kezdetét jelöljék meg szállítási időnek, hanem valamivel hamarabbra kérjék a rendelt termékeket. A szállítás pontosságára kiemelt figyelmet fordítunk, mégis rajtunk kívűl álló okok miatt is előfordulhat késés, kérjük ezt vegyék figyelembe, amiért felellőséget nem tudunk vállalni. A szállítást minden nap, már reggel 6 órától tudja kérni, hogy ezzel is rugalmas szolgáltatást nyújtsunk Önöknek.

Ingyenes szállítási akció: Budapest területén belül a megadott kerületek és feltételek mellett. 100 db szendvics rendelés felett vagy hasonló értékű saját készítésű termékünk: hidegtálak, falatkák, saláták, zárt szendvicsek esetén vehető igénybe. Saját készítésű termékünk: saláták, szendvicsek, falatkák, hidegtálak. Csak szendvics rendelésénél az ingyenes szállításhoz meg kell lennie a 100 db szendvicsnek. Ha például 52 db 99 Ft-os szendvicset és egy 5 fős alap hidegtálat kér, akkor annál már ingyenesen szállítunk a megadott kerületekben. A gluténmentes szendvicsnél is 100 db esetén vonatkozik az akció! Az akciós, ingyenes szállítást az aznap leadott (sürgős rendeléseknél), vagy a munkaidőn túl (18 óra után) leadott, másnapra kért rendeléseknél nem minden esetben tudjuk alkalmazni, de erről előzetesen tájékoztatjuk a visszaigazolásban.

Ha nem ingyenes a szállítás: a díjköteles szállítás árát a lenti táblázatban találja, vagy a rendelése visszaigazolásából tájékozódhat. A szállítási díjal egy szolgáltatást vesz igénybe, a futár elviszi Önnek a megrendelt termékeket, parkolást fizet, járulékos költségeket, ha szükséges felviszi az emeletre a rendelését, telefonál Önnek, átadás-átvételt bonyolít le. Amelyik kerületben tudjuk, ingyenesen biztosítjuk mindezt Önnek, illetve egész Budapesten, amennyiben rendelése eléri a megadott értékhatárt.

Szállítási cím megadása: kérjük a lehető legpontosabban adja meg a szállítási címet. Közterület neve, kerület, házszám, emelet, ajtó, esetleg hrsz., ha nem áll rendelkezésre utcanév, hogy a szállítás lebonyolítását a lehető legjobban tudjuk tejesíteni Önöknek. A rosszul megadott szállítási cím miatti többszöri szállítás díjköteles. Amennyiben a szállítási címnek budapesti címet adott meg, de valójában Pest megyei a szállítási cím, akkor a rendelésben visszaigazolt összeg helyett új visszaigazolást küldünk. A budapesti külső kerületek utolsó utcáinak címeire már Pest megyei szállítási díjat számolunk fel. Busz, villamos, hév, vasúti megállóba nem szállítunk hidegkonyhai terméket, ha csak nem, a hűtés megfelelően van biztosítva az élelmiszereknek a fogyasztásig. Fenntartjuk a jogot a leadott rendelés visszautasítására, erről természetesen írásban tájékoztatást küldünk.

Futár feladata:a szállítást végző futárunk a rendelt terméket a megadott címre szállítja, az átadást-átvételt bonyolítja, számla, vagy nyugta ellenében készpénzt vesz át. A rendezvényen való segítségben (tálalás, kipakolás, stb) nem tud közreműködni, a beosztása miatt. Megértésüket köszönjük!

Fizetés: A futárnál átvételkor számla, vagy nyugta ellenében készpénzben. A futárnál minimális váltópénz van, ezért kérjük, ha lehetősége van a pontos fizetendő végösszeget készítse elő a szállító érkezéséig. Ha átutalással kíván fizetni ennek feltételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársunknál. Kizárólag előre egyeztetés után van lehetőség díjbekérő alapján átutalással való fizetésre. Az átutalásos fizetés adminisztrációs díja nettó 200 Ft.

Termosz: a kávé, tea adagolására használt termoszokat ingyenesen biztosítjuk. A termosz visszaszállítás futár költsége Budapesten belül 1.500 Ft+Áfa, fenntartjuk a változás lehetőségét a pontos cím ismeretében. Pest megyében a mindenkori szállítási díjon vállaljuk. A termoszokat a rendezvényük napján, de legkésőbb másnap hozzuk el. A termosz sérülése, rongálódása, elhagyása esetén 10.000 Ft fizetendő. A termoszokért az átadáskor 3000/kancsó betét díjat számolunk fel, amit visszavételezéskor a megrendelőnek visszafizetünk.

Rendelés lemondás: 48 órával a tervezett szállítást megelőzően van lehetőség (nyitvatartásunknak megfelelően), ettől eltérően a jogszabályban előírtan a teljes vételár fizetendő, mivel egyedi kérésre előállított gyorsan romló termékek közé tartozik az általunk készített élelmiszer. Jogszabály: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (rendelet) sorolja fel a 29. §.

Áfás számla: számla igényüket a megrendeléskor szíveskedjenek jelezni, mert utólag nem áll módunkban kiállítani. Kivétel ez alól, ha a fizetés napján futárunknál jelzik, így 300 Ft+Áfa díjfizetés mellett tudjuk postán megküldeni, vagy ingynesen elektronikus számlát állítunk ki, ami pecsét és aláírás nélkül érvényes. Esetleges számla reklamációt 3 napon belül tudunk elfogadni! Lezárt hónapnál egyáltalán nem tudunk reklamációt elfogadni visszamenőlegesen. Köszönjük megértésüket.

Minősítés: Cégünk HACCP élelmiszerbiztonsági minősítéssel rendelkezik.

Élelmiszerbiztosnsági Hivatal FELÍR azonosító: Cégünk FELÍR kóddal rendelkezik.

Hidegkonyhai termékek: Weboldalunkon lévő fotók saját készítésűek, mintaként szolgálnak, a díszítések évszaktól függően eltérhetnek. Ételeinket a legjobb minőségű alapanyagokból készítjük. Az egészséges táplálkozás érdekében kínálatunk között megtalálja a teljes kiőrlésű gabonából készült pékárus szendvicseket is felár ellenében. Egyetlen termékünk sem tartalmaz mesterséges színezéket, hozzáadott tartósítószert. Minden hidegkonyhai termékünket frissen készítjük a szállítást megelőzően!

Reklamáció: célunk hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsünk. Fenntartjuk a jogot arra az esetre, ha rendelését nem tudjuk teljesíteni, természetesen telefonon, vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. A hidegkonyhai termékek minőségére igen, de a szállítás pontosságára és technikai hibákra felellősséget nem tudunk vállalni, mivel több címre szállítunk egy napon, és ha az előző címeken nem tudják a megadott időben átvenni a rendelt terméket futárunk a következő címről késni fog. Az esetleges nem várt forgalmi akadályok, időjárási viszonyok is közbeszólhatnak apontos szállításba. Ezért felellősséget nem tudunk vállalni a pontos szállításra, de mindent megteszünk érte! Ha a megrendelőnek valamilyen panasza van a szolgáltatással, vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az info@szendvicsgyar.hu e-mail címre küldheti, vagy szóban (telefonon) is közölheti. A panasszal kizárólag a termékek átvételét követő egy órán belül van lehetősége. A nem megfelelően tárolt, illetve hűtött élelmiszerekkel kapcsolatos panaszok elkerülése miatt van lehetőség az átvételkor közvetlen, vagy a következő egy órán belül jelezni panaszát lehetőleg telefonon, vagy e-mailben, vagy futárunknál. Panaszát legkésőbb annak beérkezésétől számított 30 napon belül kivizsgáljuk, és írásban tájékoztatjuk a vizsgálat eredményéről. . Ha ezen az úton nem sikerült panaszát érdemlegesen megoldanunk, úgy forduljon az alább felsorolt felügyeletei szerveinkhez:
Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség (1052 Bp., Városház u.7.), NEBIH (1135 Bp., Lehel út 43-45.7)

Saját készítésű termékeink: szendvicsek, hidegtálak, saláták, szendvics falatkák, zárt szednvicsek, zöldség mártogatós.

Nem saját készítésű termékeink: üdítők, pogácsák, sütemények (ezeket pékségünk készíti frissen minden nap).

Megrendelésével elfogadja a fenti ÁSZF-t, mely ide kattintva letölthető weboldalunkról is.

Amennyiben papírszalvétára, tálcára, pohárra szükségük lenne, kérjük, a megrendelésnél jelezzék felénk. Papír kerek tálca (12-15 db szendvics fér rá) 200 Ft/db*, Papírtálca (kicsi)50 Ft/db*, Papírszalvéta 1 adag 500 Ft*, Pohár 25 Ft/db*, Tortacsipke 25 /db*, Kés, Villa, Kanál 25 Ft/db*

*Az árak a 27 %-os áfát nem tartalmazzák.

Várjuk rendelését, akár most is!

Szendvicsgyar.hu

B U D A P E S T

Telefon: +36 20 537 9980

Fax: + 36 1 70045 82

E-mail: info@szendvicsgyar.hu

Weboldal: www.szendvicsgyar.hu

Adatvédelmi tájékoztató

Személyes adatai két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk. Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen vonatkozó jogszabályok tartalmi és formai követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen. A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá. Az adatait harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk át!

 

A hidegtálak, szendvicsek, saláták, sütemények, pogácsák allergén összetevőjének listáját részletesen e-mailben kérésre elküldjük! Allergén élelmiszerösszetevők, amik a hidegtálakban, szendvicsekben, salátákban ,is megtalálhatóak lehetnek:

1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek, kivéve
a) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is(*),
b) búzából készült maltodextrin(*),
c) árpából készült glükózszirup,
2. Rákfélék és azokból készült termékek.
3. Tojás és abból készült termékek.
4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
5. Földimogyoró és abból készült termékek.
6. Szójabab és abból készült termékek, kivéve
a) finomított szójabab olaj és zsír(*),
7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pisztácia
9. Zeller és abból készült termékek.
10. Mustár és abból készült termékek.
11. Szezámmag és abból készült termékek.


A megrendelőlap kitöltésével automatikusan, esetleg bekerülhet a referenciáink közé. Amenyiben nem szeretne felkerülni kérjük ezt a megrendelésnél, vagy külön írásban jelezze! Köszönjük!

 
 
Főoldal | Szendvicsek | Saláták | Hidegtálak | Sütemények | Italok | Megrendelő | Elérhetőség