csik FőoldalElérhetőségMegrendelő  
 

Köszönjük Szendvicsgyár a finom szendvicseket és a pikk-pakk gyors kiszállítást!
Anna
Mott MacDonald Magyarország Kft.

Egy rendezvény kapcsán rendeltem Önöktől szendvicsket, mely az ismerőseim körében is nagyon népszerű lett, hiszen mindenki ízlésének sikerült megfelelni. Köszönöm, hogy ilyen jó munkát végeztek! Legközelebb is Önöket választjuk
Zita
Nemzetközi Bankárképző Központ

Köszönjük az eddigi finom ételeket, most is önök mellett döntöttünk!
Katalin
Krízis Alapítvány

Néhány kiemelt ügyfelünk akiknek szállítottunk szendvicseinkből rendezvényeikre. Magánszemélyek, cégek és még sokan mások...fradi_szendvicsgyar_szendvicsFRADI Stadion- Groupama Aréna Büfé

refernciák
akcio
Rendeljen most: 06-20-56-55-608


Tisztelt Vendégünk!

Gyors rendelés leadáshoz használja a megrendelőlapot, amit itt talál, majd csatolva küldje el e-mailben az info@szendvicsgyar.hu címre. A kitöltött táblázatnál a végösszeget automatikusan látja, a szállítási díj ingyenességéről, vagy díjáról a visszaigazolásból tájékozódhat. KIZÁRÓLAG EXCEL FORMÁTUMÚ MEGRENDELŐLAPOT TUDUNK ELFOGANI. PDF formátumú megrendelőlapot, és ha átszerkeszti a megrendelőlapunkat, azt sajnos nem tudjuk.


Ide kattintva letöltheti a megrendelőlapot XLS formátumban.

A SZÁLLÍTÁSI IDŐT KÉRJÜK IDŐSÁVBAN MEGADNI.


Rendelésfelvétel a hét minden napján reggel 6 órától:

1. E-mail: info@szendvicsgyar.hu (Visszaigazolást minden esetben küldünk, ha nem kapott kérjük feltétlenül jelezze felénk!)

2. Fax: +36 1 700 45 82(Ha faxon adják le megrendelésüket, telefonon érdeklődjenek, hogy megérkezett-e!)

3. Telefon: +36 20 537 99 80

 

Általános információ

Rendelését kérjük, lehetőség szerint ne hagyja a utolsó pillanatra, minimum egy nappal a szállítás előtt leadni szíveskedjenek, ha ennél hamarabb, az nekünk segítség a beosztások miatt. Sürgős, akár pár órán belül is tudunk felvenni rendelést korlátozott mennyiségben, erről minden esetben telefonon tájékozódjon. Ezt köszönjük! A telefonon, faxon, illetve elektronikusan leadott rendeléseket e-mailben visszaigazoljuk a fizetendő végösszeggel! Ha esetleg nem kapott visszaigazolást, akkor telefonon feltétlenül érdeklődjön! Minden iratot a rendeléshez, elektronikus formában küldünk, ezért kérjük minden esetben e-mail címet megadni szíveskedjék. A rossz e-mail, vagy fax számra küldött rendelések miatt felelősséget nem tudunk vállalni! Csak a visszaigazolt rendeléseket tudjuk teljesíteni.

Sürgős rendelést is teljesítünk, akár pár órán belül. Erről mindenképpen TELEFONON érdeklődjön munkatársunknál!

Kérjük az ételek kiszállítása után, a fogyasztásig, ne felejtsenek el gondoskodni a megfelelő hűtésről!

INFORMÁCIÓ ÉS ÁSZF

Szendvics csomagolás: papírdobozokban történik, mely díjtalan. Kivétel az 50 db szendvics alatti rendelés, ott 200 Ft+Áfa csomagolási díj kerül felszámításra.

Hidegtál csomagolás: a hidegtálakhoz, salátákhoz biztosított műanyag ízléses tálcák díjtalanok.

Szendvics kenyér: az egészséges táplálkozás figyelembevételével bármilyen szendvicsünket kérheti barna kenyérből +20 Ft* felár ellenében. Gluténmentes szendvicsek szendvics fajta +260 Ft* ártól kérhető.

Minimum rendelés: szendvicsekből 50 db, ha kevesebbet szeretne kérni azt is szívesen elkészítjük 10 db/fajta, ebben az esetnben a szállítási díj változhat a megadottakhoz képest. Hidegtálakból minimum 5 fős tál kérhető, a salátákból 0,5 kg, a péksüteményeknél, üdítőknél nincs rendelési határ.

Megrendelőlap: rendelés leadásánál segítség, és Önnek is könnyebbség, ha a megrendelőlapot tölti ki, ahol automatikusan jobb alul látja a fizetendő végösszeget (ez néhány esetben eltérhet, például az ingyenes szállításra jogosult rendelésnél a visszaigazolásban találja majd, hogy töröljük a szállítási díjat.) A megrendelelőlapon feltétlenül tüntessen fel egy telefonszámot, ahol futárunk egyeztetni tud Önnel a gördülékeny szállítás miatt. Ha áfás számlát kér, akkor a számlázási adatokat legyen kedves kitölteni (számlázási név, cím, adószám). A megjegyzés rovatba bármilyen kérést feltüntethet, azt a lehetőségekhez képest teljesítjük (pl.: külön csomagolva kéri a vegetáriánus szendvicseket...)

Szállítás a hét minden napján reggel 6 órától: A kért szállítást Budapesten plusz-mínusz 1 órás időhatáron belül vállaljuk. Pest megyében 2 órás intervallumban. Kérjük így tüntessék fel a kért szállítási időt: ……-tól……-ig. Ajánljuk, hogy ne a rendezvényük kezdetét jelöljék meg szállítási időnek, hanem valamivel hamarabbra kérjék a rendelt termékeket. A szállítás pontosságára kiemelt figyelmet fordítunk, mégis rajtunk kívűl álló okok miatt is előfordulhat késés, kérjük ezt vegyék figyelembe, amiért felellőséget nem tudunk vállalni. A szállítást minden nap, már reggel 6 órától tudja kérni, hogy ezzel is rugalmas szolgáltatást nyújtsunk Önöknek.

Ingyenes szállítási akció: Budapest területén belül a megadott kerületek és feltételek mellett. 100 db szendvics rendelés felett vagy hasonló értékű saját készítésű termékünk: hidegtálak, saláták, zárt szendvicsek esetén vehető igénybe. Saját készítésű termékünk: saláták, szendvicsek, hidegtálak. Csak szendvics rendelésénél az ingyenes szállításhoz meg kell lennie a 100 db szendvicsnek. Ha például 52 db 99 Ft-os szendvicset és egy 5 fős alap hidegtálat kér, akkor annál már ingyenesen szállítunk a megadott kerületekben. A gluténmentes szendvicsnél is 100 db esetén vonatkozik az akció! Az akciós, ingyenes szállítást az aznap leadott (sürgős rendeléseknél), vagy a munkaidőn túl (18 óra után) leadott, másnapra kért rendeléseknél nem minden esetben tudjuk alkalmazni, de erről előzetesen tájékoztatjuk a visszaigazolásban.

Futár feladata:a szállítást végző futárunk a rendelt terméket a megadott címre szállítja, az átadást-átvételt bonyolítja, számla, vagy nyugta ellenében készpénzt vesz át. A rendezvényen való segítségben (tálalás, kipakolás, stb) nem tud közreműködni, a beosztása miatt. Megértésüket köszönjük!

Fizetés: A futárnál átvételkor számla, vagy nyugta ellenében készpénzben. Ha átutalással kíván fizetni ennek feltételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársunknál. Kizárólag előre egyeztetés után van lehetőség átutalással való fizetésre. Az átutalásos fizetés adminisztrációs díja nettó 200 Ft.

Termosz: a kávé, tea adagolására használt termoszokat ingyenesen biztosítjuk. A termosz visszaszállítás futár költsége Budapesten belül 1.500 Ft+Áfa, fenntartjuk a változás lehetőségét a pontos cím ismeretében. Pest megyében a mindenkori szállítási díjon vállaljuk. A termoszokat a rendezvényük napján, de legkésőbb másnap hozzuk vissza. A termosz sérülése, rongálódása, elhagyása esetén 10.000 Ft fizetendő. Atermoszokért az átadáskor 3000/kancsó betét díjat számolunk fel, amit visszavételezéskor a megrendelőnek visszafizetünk.

Rendelés lemondás: 24 órával a szállítást megelőzően van lehetőség (nyitvatartásunknak megfelelően), ettől eltérően a jogszabályban előírtan a teljes vételár fizetendő.

Áfás számla: számla igényüket a megrendeléskor szíveskedjenek jelezni, mert utólag nem áll módunkban kiállítani. Kivétel ez alól, ha a fizetés napján futárunknál jelzik, így 300 Ft+Áfa díjfizetés mellett tudjuk postán megküldeni. Esetleges számla reklamációt 5 napon belül tudunk elfogadni! Lezárt hónapnál egyáltalán nem tudunk reklamációt elfogadni visszamenőlegesen. Köszönjük megértésüket.

Minősítés: Cégünk HACCP élelmiszerbiztonsági minősítéssel rendelkezik.

Élelmiszerbiztosnsági Hivatal FELÍR azonosító: Cégünk FELÍR kóddal rendelkezik.

Hidegkonyhai termékek: Weboldalunkon lévő fotók saját készítésűek, mintaként szolgálnak, a díszítések évszaktól függően eltérhetnek. Ételeinket a legjobb minőségű alapanyagokból készítjük. Az egészséges táplálkozás érdekében kínálatunk között megtalálja a teljes őrlésű gabonából készült pékárus szendvicseket is felár ellenében. Egyetlen termékünk sem tartalmaz mesterséges színezéket, hozzáadott tartósítószert. Minden hidegkonyhai termékünket frissen készítjük a szállítást megelőzően!

Reklamáció: célunk hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsünk. Fenntartjuk a jogot arra az esetre, ha rendelését nem tudjuk teljesíteni, természetesen telefonon, vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. A szendvicsek minőségésre igen, de a szállítás pontosságára és technikai hibákra felellősséget nem tudunk vállalni, mivel több címre szállítunk egy napon, és ha az előző címeken nem tudják a megadott időben átvenni a rendelt terméket futárunk a következő címről késni fog. Ezért felellősséget nem tudunk vállalni a pontos szállításra, de mindent megteszünk érte! Ha a megrendelőnek valamilyen panasza van a szolgáltatással, vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az info@szendvicsgyar.hu e-mail címre küldheti, vagy szóban (telefonon) is közölheti. Panaszát legkésőbb annak beérkezésétől számított 30 napon belül kivizsgáljuk, és írásban tájékoztatjuk a vizsgálat eredményéről. . Ha ezen az úton nem sikerült panaszát érdemlegesen megoldanunk, úgy forduljon az alább felsorolt felügyeletei szerveinkhez:
Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség (1052 Bp., Városház u.7.), NEBIH (1135 Bp., Lehel út 43-45.7)

Saját készítésű termékeink: szendvicsek, hidegtálak, saláták, szendvics falatkák, zárt szednvicsek

Nem saját készítésű termékeink: üdítők, pogácsák, sütemények (ezeket pékségünk készíti frissen minden nap)

Megrendelésével elfogadja a fenti ÁSZF-t, mely ide kattintva letölthető weboldalunkról is.

Amennyiben papírszalvétára, tálcára, pohárra szükségük lenne, kérjük, a megrendelésnél jelezzék felénk. Papír kerek tálca (12-15 db szendvics fér rá) 200 Ft/db*, Papírtálca (kicsi)50 Ft/db*, Papírszalvéta 1 adag 500 Ft*, Pohár 25 Ft/db*, Tortacsipke 25 /db*, Kés, Villa, Kanál 25 Ft/db*

*Az árak a 27 %-os áfát nem tartalmazzák.

------------------------------------------------------- HÁZHOZSZÁLLÍTÁS -------------------------------------------------

**ÓRIÁSI SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ! (2018. ÁPRILIS 30-ig leadott rendelésekre) INGYENES SZÁLLÍTÁS Budapest területén már 100 db szendvicsrendelés felett, vagy hasonló értékű saját készítésű termékünknél! Kivétel a térképen zölddel jelölt területekre, ott a hagyományos szállítási feltételeink értendőek.

ingyenes

Akciós szállítási kerületek: I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XIX., XX.

Hagyományos szállítási kerületek: XV., XVI., XVII., XVIII., XXI., XXII., XXIII.

Hagyományos szállítási feltételeink: Budapesten 200 db szendvics feletti rendelésnél ingyenes. Egyéb esetben Budapest területén 1.500 Ft+Áfa

A FENTI SZÁLLÍTÁSI ÁRAK A MINIMUM RENDELÉS FIGYELEMBEVÉTELÉVEL ÉRTENDŐEK. AMENNYIBEN KEVESEBBET SZERTNE RENDELNI EGYEDI ÁRAT SZÁMOLUNK A SZÁLLÍTÁSRA! A változás jogát fenntartjuk a pontos cím ismeretében! Természetesen erről előre, írásban tájékoztatjuk. Aznapi, SOS rendeléseknél nem tudjuk alkalmazni az ingyenes szállítást!

Pest megye: az alábbi hozzávetőleges árak érvényesek. Nagyobb mennyiségnél egyedi árat számolunk a szállításra. A változás jogát fenntartjuk a pontos cím ismeretben. Ha a felsorolásban nem találja a kívánt szállítási helyet, kollégánk ebben is szívesen segít telefonon: + 36 20 537 99 80, vagy e-mailben: info@szendvicsgyar.hu

3.200 Ft+Áfa
3.500 Ft+Áfa
3.900 Ft+Áfa
4.500 Ft+Áfa
Budakeszi, Üröm
Budaörs, Szentendre, Budakalász, Pomáz, Solymár, Nagykovácsi, Pilisvörösvár,
Törökbálint, Érd, Diósd, Piliscsaba,Pilisszentiván, Pilisborosjenő, Piliscsév
Kistarcsa, Gödöllő, Csömör, Kerepes, Gyál, Vecsés, Ecser, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Pécel, Gyömrő, Üllő, Tárnok, Telki, Piliscsaba, Cegléd, Dabas, Délegyháza, Ecser, Göd, Maglód, Vác, Páty, Csobánka,Biatorbágy, Alsónémedi, Dunakeszi, Taksony, Szigethalom

Várjuk ételrendelését, akár most is!

Szendvicsgyar.hu

Telefon: +36 20 537 9980

Fax: + 36 1 70045 82

E-mail: info@szendvicsgyar.hu

Weboldal: www.szendvicsgyar.hu

Adatvédelmi tájékoztató

Személyes adatai két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk. Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen vonatkozó jogszabályok tartalmi és formai követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen. A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá. Az adatait harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk át!

 

A hidegtálak, szendvicsek, saláták, sütemények, pogácsák allergén összetevőjének listáját részletesen e-mailben kérésre elküldjük! Allergén élelmiszerösszetevők, amik a hidegtálakban, szendvicsekben, salátákban ,is megtalálhatóak lehetnek:

1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek, kivéve
a) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is(*),
b) búzából készült maltodextrin(*),
c) árpából készült glükózszirup,
2. Rákfélék és azokból készült termékek.
3. Tojás és abból készült termékek.
4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
5. Földimogyoró és abból készült termékek.
6. Szójabab és abból készült termékek, kivéve
a) finomított szójabab olaj és zsír(*),
7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pisztácia
9. Zeller és abból készült termékek.
10. Mustár és abból készült termékek.
11. Szezámmag és abból készült termékek.


A megrendelőlap kitöltésével automatikusan, esetleg bekerülhet a referenciáink közé. Amenyiben nem szeretne felkerülni kérjük ezt a megrendelésnél, vagy külön írásban jelezze! Köszönjük! 
 
Főoldal | Szendvicsek | Saláták | Hidegtálak | Sütemények | Italok | Megrendelő | Elérhetőség